Filipescu a semnat ordinul de începere pentru lucrările de 1 miliard de lei!

Lucrările cuprinse în cel mai mare proiect implementat vreodată în Caraș-Severin demarează la Oravița, Ticvaniu Mare și Grădinari, unde se extind și se reabilitează rețelele de distribuție a apei și rețelele de canalizare.

Directorul Aquacaraș, Gheorghe Filipescu, a dat dispoziție constructorului să se apuce de lucrările prevăzute în contractul CL 10 ”Extinderea și reabilitarea rețelelor de distribuție a apei și a rețelelor de canalizare în Oravița, Ticvaniu Mare și Grădinari”. Contractul respectiv face parte din Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată din Județul Caraș‐Severin/Regiunea Vest, în Perioada 2014‐2020 și a fost încredințat asocierii S.C. AWE INFRA S.R.L (lider de asociere) – HYDROSTROY A.D.

Prin intermediul acestui contract, se propune îmbunătățirea și extinderea infrastructurii de apă și apă uzată în Oravița, Ticvaniu Mare și Grădinari, având ca rezultat creșterea calității vieții și îmbunătățirea stării de sănătate a comunității. Totodată, se anticipează reducerea pierderilor și a avariilor, asigurându-se o furnizare continuă și la o presiune optimă a serviciilor menționate anterior.”, a explicat Filipescu.

gif card de energie dacus 1000×100 timisoara capitala 2023
Valoarea contractului este de 35.4 milioane lei fără TVA, valoarea totală a proiectului fiind de 1 miliard de lei.

Tags :
Share :